1 de maig 2014

PUTA HOSTELERIA

Escrita i dirigida per mi. PUTA HOSTELERIA és, ara mateix, la llei.

Sinopsis varies:

Al flyer
"Puta Hosteleria" no es una obra con la estructura típica de introducción, nudo y desenlace, no. "Puta Hosteleria" es una expresión. Un grito. Un paseo por las bambalinas de cualquier restaurante, bar o cafetería. Una mirada espía al corazón de una profesión que nos toca cotidianamente, ya sea, dentro o fuera de la barra. ¿Qué hay detrás de la sonrisa cálida y atenta de un buen camarero? Toda la verdad, en "Puta Hosteleria".

A la web de Microcultura o a la revista TimeOut,
"Asistimos a la desesperación de Marc, un camarero que, simplemente, tiene que servir un zumo de naranja. En la cocina le espera su compañera de batallas, Sandra. Los dos reflexionan sobre la profesión. ¿Que significa un cortado corto de café?"


Algunes coses que es diuen:

“Puta Hosteleria”, un passeig desenfadat dins d’una cuina qualsevol, una mirada espía al cor de la professió que prácticament tothom ha tocat. Actualment, presenten l’obra a MicroCultura Barcelona (...)"

A la revista NÚVOL, el digital de cultura,
"Amb molta ironia i sarcasme i una proximitat que gairebé fa partícips els espectadors, veiem com una situació trivial esdevé el catalitzador d’una petita gran reflexió sobre  el servei, la relació entre client i treballador, el respecte, la precarietat laboral, els drets i els deures del treballador, però també els del client" (Jordi Sellarès).

Som davant d'un microprojecte, una microobra d'un microautor que microdirigeix un microcasting per un microescenari durant un microtemps per viure uns instants molt i molt grans.



Terapias de un dandy @pmallafre
Barcelona, Maig 2014 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada